top of page

GROW AFRICA FOUNDATION

Hun missie is: "To be the bridge between Challenges & Solutions Good Will & Action"

GROW AFRICA FOUNDATION

Grow-Africa-logo-high-res-clear.png

Naast onze eigen fantastische medewerkers, werken we ook samen met de Grow Africa Foundation. Ons doel is een positief en duurzaam effect te bereiken op het milieu, de maatschappij en de economie op de plaatsen die we bezoeken.

Wil je meer weten over deze fantastische stichting? Lees dan hieronder verder.

WAT DOEN ZE

Rosmead Primary in Kaapstad ligt dicht bij hun kantoor en dicht bij hun hart. De Big Five Club, bestaande uit vrijwilligers, bezoekt de school wekelijks om te helpen met de nazorg van de school en zorgen voor vervoer voor educatieve dagtochten en lokale wandelingen. In 2019 hebben ze, met de hulp van de Belgotex-stichting, de kleuterspeelplaats opnieuw ingericht, zodat de kinderen een groene en veilige plek hebben om te spelen. In 2020 werven ze fondsen voor de broodnodige eetgelegenheid voor de kinderen.
Daarbij kennen ze beurzen toe aan 12 studenten en in 2020 willen ze dit aantal verhogen naar 14 studenten.

Grow-Africa-logo-high-res-clear.png

HOE KUNNEN WE HELPEN

Door slechts enkele kilo's ruimte in je koffer te sparen en deze te gebruiken voor de broodnodige schoolbenodigdheden, kan je een onbetaalbare impact hebben op het leven van de lokale kinderen. Je kan helpen, door de lijst met behoeften van de school op onze website te bekijken en een aantal onderwijsartikelen in te pakken. 
 

ONZE REIZEN 

Bij elke ontvangen boeking wordt 5 euro gedoneerd per persoon aan Grow Africa. Dit dekt al onze overheadkosten en draagt bij aan het ontwikkelen, lanceren en subsidiëren van nieuwe projecten.

UITLEG GAF
bottom of page