top of page

MADAGASKAR

 

Wie zou Afrika niet willen zien en voelen zoals ze het zich altijd hebben voorgesteld? Ervaar Afrika exclusief en op eigen tempo, door aandacht te besteden aan specifieke ideeën, wensen en zelfs reisdata, is een meer op maat gemaakte ervaring mogelijk, speciaal voor vakantiegangers die graag betrokken zijn bij het creëren van hun eigen exclusieve reis.

 

Hieronder vindt je een kleine selectie van ons aanbod. Al onze reizen zijn te verkrijgen in superior of classic formaat.

 

Wil je meer informatie contacteer ons dan gerust via mail of telefonisch.

HOOGTEPUNTEN IN HET NOORDEN VAN MADAGASCAR

Beleef de gevarieerde habitats van Madagaskar tijdens deze reis. Het neemt je mee van de watervallen en meren van het Montagne d'Ambre National Park naar de ondergrondse grotten en de 'tsingy' van Ankarana Reserve, alvorens te genieten van de tropische stranden van Nosy Be. Tijdens het verblijf hebben we de mogelijkheid om een aanzienlijk aantal dieren tegen te komen.

Vanaf p.p. :

€1800

MADAGASCAR STRAND & MAKI ONTDEKKING

Dit pakket combineert het beste van beide werelden met adembenemende stranden en een overvloed aan unieke wilde dieren in ons Strand en Maki-pakket. Laat je betoveren door het turquoise water van Nosy Komba en ontmoet Maki’s van dichtbij in het Andasibe National Park. Het afgelegen Mandrare River Camp, omgeven door het doornige bos en de fascinerende Antandroy stam, biedt je op blote voeten luxe en geeft je een bijzondere inkijk in de lokale cultuur.

Vanaf p.p. :

€3.499

ROMANTISCHE BLOOTVOETSE LUXE TOUR DOOR MADAGASCAR

Verken het prachtige zuidoosten van Madagaskar in luxe waar u wordt begroet door de verschillende soorten maki's en andere verbazingwekkende dieren die in dit unieke deel van het eiland te vinden zijn. Deze 8-daagse reis staat garant voor een ervaring vol avontuur en de beste luxe.

Vanaf p.p. :

€3030

bottom of page