top of page

OOSTELIJK AFRIKA

 

Wie zou Afrika niet willen zien en voelen zoals ze het zich altijd hebben voorgesteld? Ervaar Afrika exclusief en op eigen tempo, door aandacht te besteden aan specifieke ideeën, wensen en zelfs reisdata, is een meer op maat gemaakte ervaring mogelijk, speciaal voor vakantiegangers die graag betrokken zijn bij het creëren van hun eigen exclusieve reis.

 

Hieronder vindt je een kleine selectie van ons aanbod. Al onze reizen zijn te verkrijgen in superior of classic formaat.

 

Wil je meer informatie contacteer ons dan gerust via mail of telefonisch.

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA

Maak kennis met de chimpansees in Budongo Forest – Met de boot langs Murchison Falls – Spendeer een uur met de gorilla’s in hun natuurlijke habitat: Bwindi Impenetrable Forest National Park (UNESCO werelderfgoed)

Vanaf p.p. :

€4.152

FANTASTISCHE FAMILIE SAFARI IN KENIA

Dompel je onder in de echte pracht van de legendarische Lion King film door de iconische landschappen te verkennen die de inspiratie vormden voor deze klassieke Disney film. We beginnen in Nairobi, doorkruisen de uitgestrekte vlaktes met wilde dieren, ontdeken de roep van het wild in enkele van de meest ongerepte wildernissen van Afrika en maken verbinding met de culturele hartslag van Afrika. De kinderen kunnen in Simba's voetsporen treden en ere-rangers worden terwijl ze leren over dit opmerkelijke land en de cirkel van het leven. We rijden richting het merengebied, door de Great Rift Valley en door de Masai Mara. Dit is het adembenemende gebied die inspiratie bracht voor de beroemde Pride Lands. Dit ongeëvenaarde landschap veroverde de harten van miljoenen mensen over de hele wereld!

Vanaf p.p. :

€ 3.445/ €1.000

bottom of page