BOTSWANA LODGE SAFARI

Botswana Untouched Lodge Safari

13 dagen Lodge Safari door Botswana van Johannesburg tot de Victoria Falls

Moremi National Park

Moremi is beschreven als één van de mooiste wildreservaten in Afrika, met een grote diversiteit aan planten- en dierenleven. Hierdoor is het een 'must see' voor elke Botswana Safari. Moremi bevat - binnen zijn grenzen - ongeveer 20% van de Delta, en een breed scala aan habitats, acaciabossen, uiterwaarden, rietvelden, lagunes, duurzame wetlands door mopane bossen en droge savannebossen.


Okavango Delta

De Okavango Delta is zowel een permanente als een seizoensgebonden thuis voor honderden soorten dieren en vogels. Natuurbeschermers hebben grote belangstelling voor het behoud van de Botswana-delta, omdat het zo'n uitzonderlijk gebied in Afrika is.


Chobe National Park

Chobe National Park staat bekend om de prachtige Savuti regio, een duidelijk hoogtepunt op onze safari in Botswana. Op onze Chobe National Park safari ervaar je één van de vele natuurverschijnselen, bijvoorbeeld het zien van één van de grootste olifantenkuddes ter wereld, of mogelijks de jaarlijkse zebramigratie.


Victoria Falls

Victoria Falls is gelegen aan de Zambezi rivier. Deze rivier wordt beschreven als één van de Zeven Natuur Wonderen op de Wereld. Hoewel het niet de hoogste en ook niet de breedste waterval ter wereld is, wordt Victoria Falls geclassificeerd als de grootste. Victoria Falls is ongeveer twee keer zo hoog als de Niagara Falls in Noord-Amerika.

BOTSWANA LODGE SAFARI

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.