BOTSWANA SAFARI EN CYCLING FLY-IN

Botswana, Southern Africa, Zimbabwe

12 dagen Fly-in Lodge Safari, Small-group Adventure Safari, Small-group Lodge Safari

Mashatu Game Reserve

Dit privé-reservaat ligt in het Tuli-blok met een landschap dat bestaat uit bos, savanne, open vlaktes en zandsteengebieden. De overvloed aan wilde dieren betekent dat bezoekers regelmatig roofdieren zoals leeuwen, luipaarden en jachtluipaarden te zien krijgen en het gebied heeft ook een grote populaties giraffen en elanden.


Okavango Delta

Botswana's unieke systeem van waterwegen is omgeven door de Kalahari-woestijn, maar ondersteunt toch een breed scala aan dier- en plantenleven. Bezoekers hebben de mogelijkheid om de draslanden per boot te verkennen en vaak olifanten, antilopen, buffels, nijlpaarden, krokodillen, leeuwen en nog veel meer te spotten.


Moremi Game Reserve

Dit is een must-see bij een safari in Botswana. Moremi Game Reserve wordt vaak beschreven als een van de mooiste wildreservaten in Afrika. Het heeft een breed scala aan habitats, waaronder acaciabossen, riviervlaktes, rietvelden, lagunes, duurzame moeraslanden door mopane bossen, droge savannebossen. Daarnaast is het de thuisbasis van veel dierlijk leven.


Chobe National Park

Gelegen in het noorden van Botswana, Chobe National Park is het meest bekend om de uitstekende safari-viewing en bird-watching cruises op de Chobe rivier. Daarnaast is het de thuisbasis van een van de grootste olifantenkuddes in de wereld. Het park zelf is de tweede grootste in Botswana, en staat ook bekend om zijn hoge dichtheid aan roofdieren.


Victoria Falls

Dit is waar de Zambezi rivier over een 1.708 m brede rotswand in 's werelds 'grootste gordijn van vallend water' ploetert - een werkelijk spectaculair zicht om te aanschouwen. Victoria Falls vormt de grens tussen Zambia en Zimbabwe, en de nevel daarboven is soms te zien vanaf 5 km afstand!

BOTSWANA SAFARI EN CYCLING FLY-IN

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.