FANTASTISCHE FAMILIE SAFARI IN KENIA

Lion King Familie Safari

10 daagse familie safari in de voetsporen van ‘The Lion King”

Nairobi

De bruisende hoofdstad van Kenia is ook de 4e grootste stad van Afrika. Naast de kosmopolitische stadsjungle ligt er een groot wildreservaat voor de deur. Nairobi National Park staat bekend om zijn neushoorns, luipaarden, leeuwen, buffels, grote populaties giraffen, gnoes, elanden en Thompson's gazellen.


Ol Pejeta Conservancy

Naast de Masai Mara heeft de Ol Pejeta Conservancy de hoogste dichtheid aan wilde dieren in Kenia. Gelegen op de evenaar ligt Oj Pejeta Conservancy. Het is het grootste reservaat voor bedreigde zwarte neushoorns in Oost-Afrika en is de enige plek in heel Kenia waar chimpansees te zien zijn.


Lake Nakuru National Park

Het majestueuze Lake Nakuru ligt in de Rift Valley in Kenia en ligt op 1754 meter boven de zeespiegel. Het meer is een zeer beschermd gebied en is de broedplaats voor één van de grootste concentraties flamingo's ter wereld. Het is ook een van de weinige gebieden in Oost-Afrika waar zowel de witte als de zwarte neushoorns leven.


Lake Naivasha

Dit zoetwatermeer ligt ten noordwesten van Nairobi en is een populair hoogtepunt als je op safari gaat in het gebied. Vol met nijlpaarden en omgeven door papyrus, heeft dit prachtige meer ook een uitstekend vogelpopulatie. Het heeft zelfs een eiland in de vorm van een halve maan waar het mogelijk is om te wandelen met wilde dieren.


Masai Mara

De legendarische Masai Mara vormt samen met de Serengeti in Tanzania één van de bekendste natuurgebieden van Afrika. De verbinding tussen de twee maakt het mogelijk dat grote kuddes gnoes zich vrij kunnen bewegen tussen de parken tijdens de Grote Trektocht. De regio is ook algemeen bekend om zijn inheemse herders, de prachtige kralen- en roodrode Masaai-bevolking en natuurlijk de Big Five.

FANTASTISCHE FAMILIE SAFARI IN KENIA

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.