FANTASTISCHE TRANS-AFRIKAANSE LODGE SAFARI

Namibië – Botswana - Zimbabwe

21 daagse lodge safari van de Windhoek tot Victoria Falls

Windhoek

Dit is de hoofdstad van Namibië en ligt bijna in het centrum van het land, waardoor het een perfecte toegangspoort is voor bezoekers. De stad is adembenemend mooi en rustig voor een hoofdstad. Het is een goede plek om je te oriënteren voordat je je verder waagt aan Namibië. Bierliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen want er zijn veel goede brouwerijen en Duitse pubs.


Sossusvlei

Het gebied van de Sossusvlei wordt gevoed door een rivier die de Tsuachab-rivier wordt genoemd - de duinen verhinderen eigenlijk het hele traject van deze rivier. De Tsuachab rivier stroomt slechts om de 5 tot 10 jaar dwars door de Sossusvlei, waardoor het zeldzaam is om dit te zien. De Sossusvlei duinen liggen op ongeveer 60 km van de Sesriempoort, dat is ongeveer een uur rijden.


Swakopmund

Dit is een populaire kuststad in Namibië met een sterk Duits erfgoed, de zandstranden liggen aan de Atlantische Oceaan. De koloniale bezienswaardigheden van de stad zijn onder andere de vuurtoren van Swakopmund en de Mole (een oude zeemuur).


Etosha Nationaal Park

Etosha betekent 'groot wit gebied' of 'plaats van droog water', en het Nationaal Park voldoet zeker aan deze beschrijving! Het is een uitgestrekte ondiepe pan die fel schijnt in de Afrikaanse zon door het gekristalliseerde zout op het oppervlak van de grond.


Namib-Naukluft National Park

Op onze Namibia Trans-African Lodge safari kunnen jullie het land van het heldere goud en de magische zandduinen in terwijl we genieten van de spectaculaire bezienswaardigheden die het Namib-Naukluft National Park te bieden heeft. Tevens het grootste natuurbeschermingsgebied van Namibië!

FANTASTISCHE TRANS-AFRIKAANSE LODGE SAFARI

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.