Victoria Falls
Victoria Falls

Kaapstad
Kaapstad

Kaapstad
Kaapstad

Victoria Falls
Victoria Falls

1/4

HOOGTEPUNTEN VAN ZUID-AFRIKA EN ZIMBABWE

Ontdek het beste van het Zuiden van Afrika

9 daagse verkenning van Kaapstad, Kruger Nationaal park, Victoria Falls en Zimbabwe

Kaapstad

Gelegen op de plek waar de Indische en Atlantische Oceaan samenkomen, ligt Kaapstad ingeklemd tussen de hellingen van de iconische Tafelberg en het glinsterende water van de Tafelbaai. Deze uitzonderlijk mooie kuststad is een toplocaties om in Zuid-Afrika te bezoeken. Op het Kaapse schiereiland, kan je je verwonder over het braspartijenlandschap, geniet je van nauwe ontmoetingen met pinguïns op Boulders Beach en kijk je naar het punt waar twee oceanen samenkomen.


Kruger National Park

Word verliefd op de Afrikaanse bush en geniet van een wildervaring in het Kruger National Park. Dit is het grootste en meest populaire nationale park van Zuid-Afrika en noemt zichzelf de thuisbasis van de Big Five en nog veel meer wild.


Victoria Falls

Gelegen aan de Zambezi rivier ligt Victoria Falls, beschreven als een van de Zeven Natuur Wonderen van de Wereld. Hoewel het niet de hoogste en ook niet de breedste waterval ter wereld is, wordt Victoria Falls geclassificeerd als de grootste. Victoria Falls is ongeveer twee keer zo hoog als de Niagara Falls in Noord-Amerika.

HOOGTEPUNTEN VAN ZUID-AFRIKA EN ZIMBABWE