KAAPSTAD & GROOTBOS ERVARING

Kaapstad ervaring met als extra Grootbos Experience

8 dagen Kaapstad & het eco-paradijs Grootbos

Cape Town

Rustend aan de samenvloeiing van de Indische en Atlantische Oceaan, ingeklemd tussen de hellingen van de iconische Tafelberg en het glinsterende saffierwater van de Tafelbaai, is de uitzonderlijk mooie stad Kaapstad een klasse apart. Verken de fascinerende stad gevuld met rijke historische bezienswaardigheden terwijl u ook de adembenemende schoonheid ervaart, tijdens een halve dag durende tour van alle hoogtepunten in Kaapstad.


Cape Peninsula

From adorable penguins on a paradise-like beach to pretty pink Proteas on the lush green mountain slopes of Kirstenbosch, as well as a visit to the Peninsula’s southernmost tip – Cape Point, all of this to be witnessed during your full-day Cape Peninsula Experience.

Van schattige pinguïns op een paradijselijk strand tot mooie roze Proteas op de weelderige groene berghellingen van Kirstenbosch, evenals een bezoek aan het zuidelijkste puntje van het schiereiland, genaamd Cape Point, dit alles is te zien tijdens uw volledige dag Cape Peninsula Experience.


Cape Winelands

Op slechts een uur rijden van Kaapstad liggen de valleien en bergen die synoniem zijn geworden voor enkele van ’s werelds beste wijnen. Handgemaakte wijn tour met inbegrip van enkele van de beste boetieks en zelfs het aanbieden van een unieke Port en chocolade koppeling.


Whale Coast

De walviskust, die deel uitmaakt van de kustlijn van de Atlantische Oceaan in Zuid-Afrika, heeft een spectaculair landschap en charmante badplaatsen. In het juiste seizoen zijn er walvissen te zien die in de wateren breken en spatten.


Bee & Honey Breakfast Experience

Ga ’s morgens vroeg in beschermende bijenhouderskleding zitten en bezoek de bijenkorven in het reservaat onder begeleiding van de inwonende bijenhouder. Leer hoe je deze ongelooflijk zeldzame fynboshoning kunt oogsten, filteren en bottelen. Geniet van een uniek honing-thema ontbijt op de boerderij onder de oude Melkhoutbomen.

KAAPSTAD & GROOTBOS ERVARING

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.