MADAGASCAR'S NOORDSE HOOGTEPUNTEN

Madagascar's Noordse Hoogtepunten

8-daagse lodge ervaring met het verkennen van madagascar's nationale parken in het noorden

Antananarivo

Antananarivo is de bruisende en onstuimige hoofdstad van Madagaskar. De stad staat bekend als "Tana" en is de in- en uitgang voor de meeste bezoekers van het land. Het is een geweldige plek om meer te leren over de geschiedenis van Madagaskar. Tijdens een fietstocht kunnen we een bezoek brengen aan het paleis van de koningin en aan de Koninklijke Heuvels van Ambohimanga.


Montagne d’Ambre National Park

Het Montagne D'ambre National Park (Amber Mountain National Park) in het noorden van Madagaskar ligt op 35 km van Diégo, in de provincie Antsiranana, en op 1000 km van de hoofdstad. Dwaal door een geïsoleerd montaan regenwoud van 18.200 hectare op een hoogte tussen 800 en 1.475 meter.


Ankarana National Park

Maki's zijn misschien wel de grootste troef van Madagaskar, maar de in grotten levende krokodillen maken Ankarana National Park uitzonderlijk. Het Ankarana-reservaat beschikt over kalksteengrotten, met bossen gevulde ravijnen en een netwerk van ondergrondse rivieren. Er wordt gezegd dat het de hoogste aantal aan primaten van alle bossen ter wereld heeft, zoals grote groene bladstaartige gekko's, 's werelds enige bekende krokodillen in grotten, een goede mix van maki's en de nachtelijke actieve lepilemuren in boomholtes.


Nosy Be

Met een oppervlakte van 321 km2 is Nosy Be ('Groot Eiland') het grootste eiland van Madagaskar voor de kust. Het wordt vaak in toeristische brochures het 'Ile aux Parfums' genoemd. Dit komt door de nabijgelegen Comoros-eilanden, het centrum voor de productie van parfumessentie van de ylang-ylang boom. Andere producten van het eiland zijn suikerriet, koffie, vanille, peper, saffraan en andere specerijen - waardoor de markten in Nosy fantastisch ruiken!

MADAGASCAR'S NOORDSE HOOGTEPUNTEN

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.