SELF-DRIVE VAN DRAKENSBERG NAAR PORT ELIZABETH

Avontuurlijke self-drive safari van Durban tot Port Elizabeth

9 daagse self-drive tour van Durban tot Port Elizabeth

Durban

De stad Durban ligt aan de oostkust van Zuid-Afrika en staat bekend om haar Indische en Afrikaanse invloeden. Het weer is vaak zwoel en warm en de stad heeft uitgestrekte strandpartijen die uitkijken over de Indische Oceaan.


Drakensberg

De Drakensberg Mountain Range is één van de meest adembenemende natuurwonderen van Zuid-Afrika, met een hoogte van meer dan 3000 meter en een lengte van meer dan 1000 kilometer. De regio is ook een werelderfgoedlocatie met ongelooflijke landschappen en meer dan 600 voorbeelden van San-rotsschilderingen in grotten.


Chintsa East

Een prachtig klein kustdorpje gelegen in het Wilde Kustgebied van de Oostkaap van Zuid-Afrika is Chintsa East. Het is een rustige, schilderachtige plek met een naam die is afgeleid van de rivier waaraan het ligt. Dit rustige oord wordt vaak beschreven als een stukje paradijs met zijn witte ongerepte zandstranden en weelderige bossen.


Addo Elephant Park

Het Addo Elephant Park ligt dicht bij de Zuid-Afrikaanse stad Port Elizabeth en is het op twee na grootste nationale park van Zuid-Afrika. Het park is de thuisbasis van een dichte populatie olifanten en een overvloed aan andere fauna en flora.

SELF-DRIVE VAN DRAKENSBERG NAAR PORT ELIZABETH

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.