HOOGTEPUNTEN VAN ZUID-AFRIKA EN ZIMBABWE

9 daagse verkenning van Kaapstad, Kruger Nationaal park, Victoria Falls en Zimbabwe

Dag 1: Aankomst in Kaapstad

Bij aankomst op de luchthaven van Kaapstad wordt je opgewacht door de reisvertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht, waar je de middag op je gemak kan doorbrengen.

(Sweetest Ocean View Guest House of gelijkaardig)


Dag 2: Kaapstad

Verken Kaapstad tijdens een exclusieve rondleiding van een halve dag met een bezoek aan de Tafelberg, de Company Gardens, het Iziko South African Museum en het Castle of Good Hope. De middag kan je op het gemak doorbrengen.

(Sweetest Ocean View Guest House of gelijkaardig)


Dag 3: Kaapse Schiereiland Tour

Breng vandaag een volledige dag door met een privé rondleiding op het Kaapse Schiereiland, zodat je de adembenemende natuurlijke schoonheid van Kaap de Goede Hoop kunt ontdekken. De tour omvat bezoeken aan de Atlantische kust, Cape Point, Boulders Beach Penguin Colony en Kirstenbosch Gardens.

(Sweetest Ocean View Guest House of gelijkaardig)


Dag 4: Vlucht naar Noord Sabi

Vandaag brengen we je naar de internationale luchthaven van Kaapstad. Je neemt daar de vlucht naar Johannesburg (niet inbegrepen) en wordt bij aankomst overgebracht naar je lodge in het prachtige Greater Kruger-gebied.

(Timbavati Safari Lodge of gelijkaardig)


Dag 5&6: Ochtend en middag Safari

De komende twee dagen zullen besteed worden aan het zoeken van de Big Five op ochtend- en middagsafari’s en het observeren van uniek Afrikaans wild. Houd die camera's klaar terwijl je geniet van gamedrives in open safarivoertuigen of wanneer je je door de bush kronkelt tijdens wildwandelingen en culturele excursies!

(Timbavati Safari Lodge of gelijkaardig)


Dag 7: Transfer naar Johannesburg

Je kan er voor kiezen om een road transfer te nemen naar Johannesburg of een International vlucht. Daarnaast is er ook een optionele overnachting in Johannesburg mogelijk.


Dag 8: Victoria Falls

Bij aankomst op de luchthaven van Victoria Falls wordt je naar je hotel gebracht. Hier kan je genieten van een gezellige reis langs de Zambezi rivier bij zonsondergang.

(Ilala Lodge of gelijkaardig)


Dag 9: Vlucht naar Johannesburg

Na het ontbijt wordt u meegenomen op een rondleiding door de Victoria Watervallen, een van de Zeven Natuurwonderen van de Wereld. Er is nog tijd voor optionele activiteiten als u extra excursies wilt boeken. We hopen jullie op een dag weer te mogen verwelkomen op een van onze andere Afrikaanse avonturen.

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.