KAAPSTAD & GROOTBOS ERVARING

8 dagen Kaapstad & het eco-paradijs Grootbos

Dag 1 : Cape Town, South Africa

Rustend aan de samenvloeiing van de Indische en Atlantische Oceaan, ingeklemd tussen de hellingen van de iconische Tafelberg en het glinsterende saffierwater van de Tafelbaai, is de uitzonderlijk mooie stad Kaapstad een klasse apart. Sommige steden hebben een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een kosmopolitische sfeer en buitengewone architectuur, terwijl andere een adembenemend landschap en buitengewone natuurwonderen hebben. Kaapstad, heeft het geluk om gezegend te zijn met al deze attracties en nog veel meer. Met zijn bruisende haven, stranden van wereldklasse, topwijngaarden en zijn bergachtige omgeving vol met diverse flora en fauna, boeit Kaapstad consequent de harten van iedereen die er komt.

(Twelve Apostles Hotel & Spa of gelijkaardig)


Dag 2 : Cape Town, South Africa

Exclusieve privé begeleide excursie voor een bezoek aan de Tafelberg met de kabelbaan, de Company Gardens, het Iziko South African Museum en het Kasteel van Goodhope.

(Twelve Apostles Hotel & Spa of gelijkaardig)


Dag 3 : Cape Town, South Africa

De hele dag door bezoekt u met een privé-gids het Kaapse schiereiland, hier kunt u de Atlantische kust, Cape Point, Boulders Beach Penguin Colony en Kirstenbosch Botanical Gardens bezichtigen.

(Twelve Apostles Hotel & Spa of gelijkaardig)


Dag 4 : Cape Town, South Africa

Geniet van een handgemaakte wijn. Begin uw dag op Avondale Wine Estate, een pittoreske, biodynamische boerderij van 160 hectare die meer dan 300 jaar oud is. Ontdek het verschil in kwaliteit wanneer de druiven volgens de maancyclus worden geoogst.

Geniet van een hemelse wandeling door de prachtige tuinen van de Babylonstoren, gevolgd door een wijnproeverij en een bezoek aan een prachtige ambachtelijke delicatessenzaak.

Mullineux & Leeu Family Wines is een familiebedrijf gelegen in Franschhoek en het Swartland. Ze produceren een selecte reeks van handgemaakte wijnen met behulp van natuurlijke landbouw en wijnbereidingstechnieken. Bekroond met ‘Winery of the Year’ in 2014 en 2016. Sluit de dag af met een stevige, historische rode port in combinatie met chocolade in de spinnenwebberkelder van Muratie.

(Twelve Apostles Hotel & Spa of gelijkaardig)


Dag 5 : Cape Town, South Africa

Privé-transfer naar Natuurreservaat Grootbos, een afgelegen gebied van voortreffelijke natuurschoon.

(Twelve Apostles Hotel & Spa of gelijkaardig)


Dagen 6 -7 : Grootbos Nature Reserve, South Africa

Unieke natuuractiviteiten en -belevenissen tijdens uw verblijf. Het gebied staat bekend om zijn paarden en prachtige paden. Walvissen kunnen ’s avonds gespot worden tijdens een kustwandeling genieten daarna van een magisch diner in het Milkwood-bos, omgeven door fonkelende lichtjes die door de vuurvliegjes worden geregen.

(Twelve Apostles Hotel & Spa of gelijkaardig)


Dag 8 : Cape Town, South Africa

Terugkeer naar Cape Town International Airport

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.