KRUGER & MOZAMBIQUE SAFARI & STRAND ERVARING

8-daagse safari en strand

Dag 1: Kruger Mpumalanga International Airport

Bij aankomst op Kruger Mpumalanga International Airport worden we opgewacht en naar ons hotel gebracht. De rest van de middag kunnen we op het gemak doorbrengen.

(Jock Safari Lodge  of gelijkaardig)


Dag 2: Ochtend Game Drive & High Tea

Deze ochtend gaan we naar het Kruger National Park. We hebben de kans om Afrikaanse wilde dieren tegen te komen tijdens een ochtend gamedrive. Hierna hebben we een paar uur de tijd om te ontspannen in de lodge voordat we aan het eind van de middag weer bij elkaar komen voor een heerlijke high tea terwijl we genieten van de Afrikaanse zon.

(Jock Safari Lodge  of gelijkaardig)


Dag 3: Namiddag Game Walk & Avond Game Drive

Breng de ochtend op het gemak door voordat we een middagwandeling. We worden begeleid door een hooggekwalificeerde & getrainde veldgids. We leren over de verschillende plantensoorten en het delicate evenwicht van het ecosysteem. Bij terugkomst in het kamp delen we onze ervaringen van de dag met het genot van een drankje voor het diner, gevolgd door een heerlijk diner in de lodge. Daarna gaat de zoektocht naar Afrikaanse wilde dieren verder tijdens een avonddrive, waarbij de gasten de gelegenheid krijgen om de nachtdieren te zien die ze overdag niet tegenkomen.

(Jock Safari Lodge  of gelijkaardig)


Dag 4: Vilanculos

Na het ontbijt worden we naar het vliegveld gebracht voor onze verdere vlucht naar Mozambique. We worden opgehaald en via een spannende strandrit van Vilankulo Airport naar onze lodges gebracht. Onze lodges liggen in Rio Azul, gelegen aan de oevers van een turquoise lagune, waar we de volgende drie zorgeloze nachten zullen verblijven.

(Rio Azul Lodge  of gelijkaardig)


Dag 5: Snorkelling & Pansy Island

De dag wordt besteed aan het verkennen van de warme wateren van de Indische Oceaan met een verscheidenheid aan optionele activiteiten zoals snorkelen, kajakken of varen. We maken ook een uitstapje naar Viooltjeseiland. Daar kunnen we roze flamingo's en zeldzame Viooltjesschelp, de speciale bloemblaadjes die we op de witte stranden van het eiland aantreffen, waarnemen. Voor de lunch genieten we van een privé strandpicknick op het eiland. Daarna keren we terug naar de lodge voor het diner.

(Rio Azul Lodge  of gelijkaardig)


Dag 6: Zonsondergang Dhow Cruise

Breng de dag op het gemak door, naast het zwembad, in de oceaan of op het strand. Je kan ook deelnemen aan enkele van de optionele activiteiten, zoals het vangen en vrijlaten van vis, of het charteren van een traditionele dhow om mee te drijven op een unieke Afrikaanse zonsondergangscruise.

(Rio Azul Lodge  of gelijkaardig)


Dag 7: Kayak Excursie

Kies uit tal van activiteiten. Zo kan je peddel in de warme wateren van de Indische Oceaan tijdens een kajaktocht of de prachtige mangroves verkennen terwijl je het verbazingwekkende onderwaterleven van de oceaan ervaart. Natuurlijk kan je ook genieten van een begeleide bushwandeling of vogelobservatie langs de ongerepte riviermonding.

(Rio Azul Lodge  of gelijkaardig)


Dag 8: Tour eindigt in Vilanculos

Geniet van het ontbijt in de lodge voor de transfer naar Vilankulo Airport. Wij hopen jullie snel terug te verwelkomen op één van onze andere Afrika Tours.

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.