MADAGASCAR STRAND & MAKI ONTDEKKING

10 dagen Madagascar

Dag 1-3: Nosy Be

Welkom bij Nosy Be! Bij aankomst op de luchthaven wordt je opgewacht en met de auto naar Hell-Ville gebracht, waar je per boot verder gaat naar Tsara Komba Luxury Beach & Forest Lodge. Je brengt de komende 3 nachten door op Nosy Komba, het mooiste eiland van de Nosy Be eilandengroep en ook wel bekend als ‘Maki Eiland'. De lodge biedt directe toegang tot de witte zandstranden en het kristalheldere water van de oceaan. Dit eco-paradijs omschrijft zijn eigen sfeer als 'the life in the slow lane’ waardoor je de perfecte gelegenheid krijgt om simpelweg tot rust te komen en te ontspannen.

(Tsara Komba Luxe strand en Forest Lodge of gelijkaardig)


Dag 4: Andasibe Reserve

Na een rustig ontbijt, wordt er uit gecheckt bij het Tsara Komba Luxury Beach & Forest Lodge en wordt je naar de luchthaven voor de vertrekkende vlucht naar Antananarivo gebracht. Bij aankomst wordt je opgewacht op het vliegveld en ga je naar Andasibe door de groene en weelderige vegetatie van het oosten. Deze eerste stap brengt ons naar het vochtige deel van het land met vele oerbossen en meren. Bij aankomst checken je in en na 19.00 uur kan je een nachtwandeling in de omgeving van Andasibe maken om de nacht actieve maki's en andere nachtdieren te observeren.

(Andaisbe Hotel of gelijkaardig)


Dag 5: Natuur reservaat van Andasibe

Na het ontbijt brengen we 's morgens een bezoek aan het Special Reserve van Andasibe, waar je de vele soorten dieren die in het bos leven zult ontdekken. In het bijzonder zal je gids op zoek gaan naar de Indri, de grootste maki op het eiland. In de namiddag bezoek je het Maki eiland aan de Vakona Forest Lodge om de inwonende maki's van dichtbij te ontmoeten en de rest van de namiddag kan je in alle rust doorbrengen.

(Andaisbe Hotel of gelijkaardig)


Dag 6: Antananariva

Na het ontbijt gaan we terug naar Antananarivo, waar we stoppen voor de lunch bij de Reptielen- en Vlinderboerderij. De hoofdstad van Madagaskar wordt ook wel de 'Stad van de Duizenden' genoemd en het is de plaats waar de eerste koning de verschillende koninkrijken van het eiland begon te verenigen. We beginnen met een korte stadstour, daarna kom je in de late namiddag aan in het hotel.

(Palissandre Hotel en Spa of gelijkaardig)


Day 7: Mandrare, Ifotaka

Na het ontbijt in het hotel wordt je terug naar Ivato Airport gebracht voor een 2 uur durende vlucht naar Fort Dauphin. Bij aankomst wordt je opgewacht door de gids en zal je lunchen in Fort Dauphin, voordat je naar het westen rijdt in de richting van Antandroy Spiny Forest. In de late namiddag kom je aan op de luxe tentenkamp, zodat je je kunt settelen in de accommodatie en kunt genieten van het adembenemende uitzicht op de Mandrare rivier.

(Mandrare River Camp of gelijkaardig)


Dag 8 & 9: Mandrare, Ifotaka

Kies uit een variëteit van activiteiten, waaronder een verkenningstocht of een excursie met gids in het Antandroybos om oude graven te bekijken; makisporen en vogels kijken en genieten van een romantische zonsondergang in de omgeving van baobab bomen.

(Mandrare River Camp of gelijkaardig)


Dag 10: Tour einde in Antananarivo

Rit naar Fort Dauphin en daarna een vlucht naar Antananarivo waar de tour eindigt.

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.