ROMANTISCHE BLOOTVOETSE LUXE TOUR DOOR MADAGASCAR

8-daagse door het zuidoosten van Madagaskar

Dag 1: Antananarivo

Bij aankomst in Antananarivo, de hoofdstad van Madagaskar, worden jullie opgewacht en naar het hotel in het centrum van de stad gebracht.

(Grand Urban Hotel of gelijkaardig)


Dag 2: Antandroy

Na het ontbijt wordt je naar de luchthaven van Ivato gebracht voor je vlucht naar Fort Dauphin, aan de zuidoostelijke kust van Madagaskar. Daar worden we opgewacht en rijden we naar het westen in de richting van Antandroy Spiny Forest. In de late namiddag komen we aan op het luxe tentenkamp, waar we kunnen genieten van een adembenemend uitzicht over de Mandrare Rivier.

(Mandrare River Camp of gelijkaardig)


Dag 3: Antandroy

Na het ontbijt aan de oever van de rivier beginnen we aan een tocht naar het Antandroy bos waar we de graven van de Antandroy voorouders zullen zien, evenals de maki's en vele vogelsoorten terwijl we de rivier te voet oversteken. In de namiddag kunnen we ons ontspannen op het kamp of deelnemen aan de optionele activiteiten zoals een uitstapje naar de reusachtige zandduinen van het Anoniemeer of nachtwandelingen in het bos.

(Mandrare River Camp of gelijkaardig)


Dag 4: Antandroy

Vandaag genieten we van de verschillende activiteiten gelegen rond de luxe tenten. Dit allemaal volgens jullie interesses. Enkele unieke en fascinerende bosgebieden in de nabijheid van het kamp kunnen worden verkend met toestemming van en onder begeleiding van één van de plaatselijke dorpshoofden.

(Mandrare River Camp of gelijkaardig)


Dag 5: Manafiafy

Na ons laatste ontbijt aan de rivier rijden we naar Fort Dauphin waar we vervolgens door plantages met mango's, citrusvruchten, ananassen en bananen verder gaan naar de oceaankust en Manafiafy. Gelegen aan de prachtige baai met witte stranden licht de luxe Manafiafy Beach and Rainforest lodge. Let op: Vliegen tussen Mandrare River Camp en Fort Dauphin is onder bepaalde voorwaarden mogelijk.

(Manafiafy Beach en  Rainforest Lodge of gelijkaardig)


Dag 6 & 7: Manafiafy

Vandaag gaan we aan de slag met jullie keuze uit een breed scala aan natuur- en sportactiviteiten die bij jullie verblijf zijn inbegrepen. Enkele van de inbegrepen opties zijn kanoën in de mangroves, boottochten in de vroege ochtend voor wetland birding, snorkelen in de baai en de nabijgelegen baai en bezoeken aan het plaatselijke dorp en de school.

(Manafiafy Beach en  Rainforest Lodge of gelijkaardig)


Dag 8: Tour eindigt in Antananarivo

We rijden terug naar Fort Dauphin en de geplande vlucht naar Antananarivo.

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.