top of page
blootvoets madaga.png
MADAGASCAR%20STRAND%20MAKI_edited.jpg

UNIEKE SAFARI IN BOTSWANA EN ZIMBABWE

7-daagse het verkennen van Victoria Falls, Hwange en Chobe National Park...

Dag 1: Chobe National Park

Bij aankomst in Victoria Falls wordt er een transfer naar Kasana voorzien. Eenmaal gesetteld in de accommodatie, genieten we van een middagje wildrijden in Chobe National Park.

(Chobe Game Lodge of vergelijkbaar)


Dag 2: Chobe National Park

Vandaag kunnen we wilde dieren spotten op twee verschillende manieren. Zo kan je 's ochtends genieten van een safari in in Chobe National Park en 's middags van een watersafari op de Chobe-rivier.

(Chobe Game Lodge of vergelijkbaar)


Dag 3: Victoria Falls

Victoria Falls staat als volgende op onze planning. ‘s Middag kan je op eigen gelegenheid doorbrengen. Er zijn optionele activiteiten voorzien.

(Victoria Falls Hotel of vergelijkbaar)


Dag 4: Victoria Falls

In de ochtend kunnen we genieten van een rondleiding door de Victoria Watervallen. De middag is op het gemak. Zo kan je het hotel en de stad Victoria Falls verkennen. Optionele activiteiten zijn mogelijk.

(Victoria Falls Hotel of vergelijkbaar)


Dag 5: Hwange National Park

Deze ochtend rijden we naar Hwange National Park waar we op de privéconcessie van Elephant's Eye, Hwange, verblijven. In de middag ga je op wandelsafari met een gids en kan je je onderdompelen in de bezienswaardigheden en geluiden van de Afrikaanse bush.

(Olifantenoog, Hwange of vergelijkbaar)


Dag 6: Hwange National Park

De hele dag wordt doorgebracht in het Hwange National Park. Tijdens een onvergetelijke safari in een openluchtvoertuig (gamedrive) kan je tal van wilde dieren spotten. We lunchen in het Nationaal Park.

(Olifantenoog, Hwange of vergelijkbaar)


Dag 7: Einde Tour

In de ochtend bezoeken we een lokale gemeenschap om kennis te maken met de lokale bevolking en hun tradities en gewoontes. Na de lunch wordt de tour afgesloten met een wegtransfer naar Victoria Falls.

bottom of page