SELF-DRIVE VAN DRAKENSBERG NAAR PORT ELIZABETH

9 daagse self-drive tour van Durban tot Port Elizabeth

Dag 1: Durban, Zuid-Afrika

Bij aankomst op King Shaka International Airport ga je naar het autoverhuurdepot van Avis om je voertuig op te halen. Van daaruit ervaar je enkele van de vele bezigheden en bezoek je betoverende locaties, of je ontspant je gewoon op de stranden om te genieten van de Afrikaanse zon.

(Riverside Hotel of vergelijkbaar)


Dag 2&3: Drakensberg

Als je verder landinwaarts gaat, breng je de volgende twee nachten door in het noorden van Drakensberg. Het is een gebied dat bekend staat om zijn prachtige landschapen van torenhoge bergen, inheemse bossen en koele bergstroompjes. Met een hoogte van meer dan 3400 meter is de Drakensberg de hoogste bergketen van Zuid-Afrika en strekt zich ongeveer 1000 kilometer uit van het zuidwesten tot het noordoosten. Breng wat tijd door met het verkennen van dit pittoreske werelderfgoed.

(Drakensberg Gardens of vergelijkbaar)


Dag 4: Chintsa East

Reis vandaag nog naar het schilderachtige kustplaatsje Chintsa, dat aan de gelijknamige rivier ligt. Chintsa ligt op slechts 45 kilometer afstand van de stad Oost-Londen. Dit prachtige hoekje van de wereld is beschreven als een klein stukje paradijs met een prachtig lang strand en witte zandduinen.

(Crawfords Beach Lodge of vergelijkbaar)


Dag 5: Chintsa East

Breng de dag op het gemak door. Je kan deelnemen aan optionele activiteiten of simpelweg genieten van de ongerepte stranden en de rustige stad.

(Crawfords Beach Lodge of vergelijkbaar)


Dag 6&7: Addo Elephant National Park

Addo Elephant National Park is een maatstaf van het succes van het natuurbehoud. Het biedt een uniek leefgebied voor wilde dieren en staat bekend om zijn gezonde olifantenpopulatie. Breng de middag door op een wildrit op zoek naar olifanten, zwarte neushorens, leeuwen, buffels en luipaarden. De volgende dag ga je verder met de zoektocht naar Afrikaans wild op een optionele open voertuig gamedrive.

(Zuurberg Mountain Inn of vergelijkbaar)


Dag 8: Port Elizabeth

Ga naar de bruisende stad Port Elizabeth. Bij aankomst kan je de rest van de middag op het gemak doorbrengen. Je kan deel nemen aan optionele activiteiten of brengt de tijd door brengen op het strand.

(Het strandhotel of gelijkaardig)


Dag 9: Tour ends

Na het ontbijt rij je naar Port Elizabeth Airport om de auto op tijd af te zetten voor de vertrekvlucht. Wij hopen jullie snel terug te verwelkomen op een andere Afrikaanse Tour.

Adres

Floraplein 5
9820 Merelbeke-Flora

Contact

info@europareizen.be

Tel.  09/210.85.85

Bekijk ook

EUROPAREIZEN_logo_met-slagzin_Artboard-1

©2020 Ciao Bella Italia.