top of page

BOTSWANA WILDLIFE BREAKAWAY

Fantastische wildervaring in Botswana

15 daagse safari in Zimbabwe, Botswana en Namibië | Overnachting in safari lodges

Hwange National Park:

Gelegen aan de hoofdweg tussen Bulawayo en de wereldberoemde Victoria Falls, biedt Hwange National Park een enorme selectie van dieren in het wild en meer dan 100 soorten vogels. Hwange herbergt 105 zoogdierensoorten, waaronder 19 grote herbivoren en acht grote carnivoren. De Big Five zijn allemaal te vinden in Hwange, evenals vele andere roofdieren.


Moremi National Park:

Moremi wordt beschreven als een van de mooiste natuurreservaten in Afrika, met een grote diversiteit aan planten- en dierenleven – waardoor het een ‘must’ is voor elke Botswana Safari.


Okavango Delta:

Ontdek de natuurlijke majestueuze Delta per boot en met het voertuig


Chobe National Park:

Chobe National Park staat bekend om de prachtige Savuti-regio, een absoluut hoogtepunt op onze safari in Botswana. Op onze Chobe National Park-safari ervaart u een van de vele natuurlijke fenomenen, zoals getuige zijn van een van de grootste olifantenkuddes ter wereld, of mogelijk de jaarlijkse zebra-migratie.


Victoriawatervallen:

Victoriawatervallen worden ” the greatest known curtain of falling water” genoemd, het grootse vallend water gordijn – en het is echt een spectaculaire site om te zien. Victoria Falls grenst aan Zambia en Zimbabwe, en kan worden bekeken vanaf grote afstanden van beide kanten.

BOTSWANA WILDLIFE BREAKAWAY

bottom of page