top of page
blootvoets madaga.png
MADAGASCAR%20STRAND%20MAKI_edited.jpg

BOTSWANA WILDLIFE BREAKAWAY

15 daagse safari in Zimbabwe, Botswana en Namibië | Overnachting in safari lodges

Dag  1 – 2  : Victoria Falls, Zimbabwe

Na aankomst op de luchthaven worden we naar de lodge gebracht en kan je de namiddag en avond vrij besteden en de regio verkennen. De volgende dag staat er een begeleid bezoek aan de beroemde Victoria watervallen gepland en genieten we van de zonsondergang tijdens een boottocht over de Zambezi rivier.

(A’Zambezi River Lodge of gelijkwaardig)


Dag 3 : Caprivi, Namibië

Het vervolg van de route brengt ons over de Kazungula grens naar de Caprivistrook, het landsdeel van Namibië tussen Angola en Botswana. We verblijven aan de oevers van de rivier waar onder andere krokodillen en nijlpaarden te spotten zijn.

(Camp Kwando of gelijkwaardig)


Dag 4 – 5 : Okavango Delta, Botswana

De dag begint met een game drive in Greater Bwabwata National Park, een reservaat waar zowel mensen als grote wilde dieren leven. We reizen verder naar het Westen van Botswana. Hier maken we een Mokoro tocht : per traditionele kano door de hoge grassen van de Okavango Delta. We verkenen op een begeleide wandeling één van de vele afgelegen eilandjes in de rivier.

(Guma Lagoon Lodge of gelijkwaardig)


Dag 6 – 8 : Greater Moremi en Moremi Game Reserve, Botswana

Na een tussenstop in Maun komen we aan in Moremi, één van de mooiste wildlife bestemmingen van Botswana. Tijdens verschillende game drives in de regio en in het reservaat ontdeken we de ongerepte natuur en ontmoeten we de beroemde Big 5.

(Bedouin Bush Camp of gelijkwaardig)


Dag 9 : Nata, Botswana

De tocht naar Nata, loopt langs de Makgadikgadi Pans, de grootste zoutvlakten ter wereld. Op de bestemming genieten we van weelderige vegetatie, palmbomen en de kans om een grote diversiteit aan vogels te spotten.

(Nata Lodge of gelijkwaardig)


Dag 10 – 11 : Nata Bird Sanctuary en Chobe National Park, Botswana

Het Nata Bird Sanctuary is een reservaat waarin meer dan 150 vogelsoorten leven. Het gebied ligt op een zoutvlakte plateau met een uitzonderlijk panoramisch zicht over de Sowa Pan.

Verken het natuurpark en haar wildlife op verschillende game drives en spot nijlpaarden, krokodillen en olifanten tijdens een boottocht over de Chobe rivier.

(Chobe Safari Lodge of gelijkwaardig)


Dag 12 – 14 : Hwange National Park, Zimbabwe

In het grootste natuurpark van Zimbabwe bezoeken we het Wildlife Conservation Centre. Naast verschillende begeleide wandeltochten en game drives kunnen we optionele activiteiten of vrije tijd inplannen.

(Sable Sands of gelijkwaardig)


Dag 15 : Victoria Falls, Zimbabwe

Het einde van de reis is gekomen. Na het ontbijt worden we naar de luchthaven gebracht. Wij hopen jullie snel weer te zien op een andere Afrika reis.

bottom of page