top of page

WORLD IN ONE COUNTRY

Ontdek het allerbeste van Zuid-Afrika in één tour.

Ontdek een hele wereld tijdens deze 20 daagse safari van Johannesburg naar Kaapstad

Kruger National Park

Kruger National Park is de thuisbasis van zes ecosystemen, 517 verschillende vogelsoorten en de wereldberoemde Big Five.


Kingdom of Swaziland

Swaziland is : rijke cultuur, traditionele manieren en vriendelijke mensen.


Hluhluwe Umfolozi Park

Het Hluhluwe-Umfolozi National Park is gestart als een conservatief project om de witte neushoorns te beschermen tegen uitsterven en is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle nationale parken in Zuid-Afrika.


Drakensberg Mountains

Het Ukhahlamba Drakensberg Park omvat; verbazingwekkende zandstenen rotsen, dalende watervallen, stromende valleien, ongerepte bossen en kristalheldere rivieren die zich een weg banen door het Ukhahlamba-park.


Lesotho

Lesotho is een must voor reizigers naar Zuid-Afrika vanwege de rijke natuurlijke schoonheid, het scala aan flora en fauna en het unieke culturele erfgoed.


Tuinroute

Langs de Tuinroute kunnen reizigers kiezen uit de 10 natuurreservaten die langs de route zijn verspreid. De Garden Route staat ook bekend als de beste “road trip” -route om de Southern Right Whales te zien, met walvisobservatie als een populaire activiteit onder zowel de lokale bevolking als toeristen!


Wijnlanden

Met groene glooiende heuvels bedekt met wijnstokken en grote oude herenhuizen, produceren de Kaapse wijnlanden jaarlijks internationale en bekroonde wijnen, waardoor het een van de meest populaire hoogtepunten in Zuid-Afrika is.


Kaapstad

Als het gaat om het bieden van bezienswaardigheden die toeristen niet mogen missen, verwent Kaapstad elke toerist op een Zuid-Afrikaanse safari met te veel keuze!

WORLD IN ONE COUNTRY

bottom of page